WinTRADE

Повний комплекс аутсорсингових послуг для різних сфер бізнесу. Організація бізнес-процесів і підвищення їх продуктивності. Допомога в розвитку бізнесу і оптимізації витрат.

WinCALL

Всі послуги дзвінкового центру. Аутсорсинг телефонних продажів і обслуговування клієнтських дзвінків для різних сфер бізнесу в будь-якій географічній точці

WinSTALL

Якісне та своєчасне виконання сервісних та інсталяційних робіт будь-якої складності і терміновості.

WinRENT

Повний цикл обслуговування і забезпечення офісних та виробничих приміщень, оптимізація витрат на адміністративно-господарську діяльність.

WinIT

Високоякісні та економічно обгрунтовані послуги IТ аутсорсингу, підвищення продуктивності IT процесів та оптимізація витрат на них.

передзвоніть мені

Введіть в поле "Номер телефону" свій контактний номер і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

×

Задати питання он-лайн

×

Надіслати повідомлення

×

WinTRADE ВРО: 3 роки на ринку

Менеджмент компанії WinTRADE BPO
Менеджмент компанії WinTRADE BPO
10/07/2014
WinTRADE ВРО — перша в Україні компанія, що надає послуги аутсорсингу бізнес-процесів, святкує День народження. Цього року лідеру ринку аутсорсингу України виповнюється 3 роки. Менеджмент компанії вітає співробітників, підводить підсумки та ділиться планами.

«Компанії не створюються за один день. Від ідеї до успіху проходить довгий термін. Оцінюючи результати нашої спільної роботи за 3 роки, я можу сказати з упевненістю — ми розвиваємося! Сьогодні ми — найуспішніша та інноваційна аутсорсингова компанія України. Ми починали з надання аутсорсингових послуг за двома напрямками — WinCALL і WinSTALL — з обмеженим набором сервісів. Зараз же в нашому портфелі вже чотири самостійних напрямки бізнесу: WinCALL, WinSTALL, WinRENT, WinIT — кожен з широким асортиментом пропозицій, над розвитком і вдосконаленням яких ми постійно працюємо. Серед наших клієнтів — відомі представники фінансової сфери, рітейлу, комерційної нерухомості, страхового бізнесу. Нас знають, нам довіряють, з нами співпрацюють. І все це завдяки злагодженій і продуктивній роботі нашої команди. Я вітаю всіх співробітників з Днем народження компанії, дякую кожному за внесок у її розвиток і бажаю не зупинятися на досягнутому. Попереду у нас багато нових викликів і нових цікавих завдань. Я вірю, що разом ми можемо все!» — звертається до співробітників Тетяна Барах, директор компанії.
 
«Нам 3 роки! Я вітаю всіх нас з цією подією і не можу не відзначити, що наша команда за цей час зросла в кілька разів. Сьогодні WinTRADE налічує 1500 співробітників! Ми з компанії, яка 3 роки тому була представлена тільки в Києві, стали компанією загальнонаціонального масштабу, представництва якої є у всіх регіонах України. Незважаючи на всі труднощі і складні обставини, які наша компанія пережила разом з нашою країною — ми ростемо, ростемо динамічно і з хорошим темпом. І це тішить! Адже не у кожної компанії так виходить.
Перемоги WinTRADE — це результат маленьких перемог кожного з нас на своєму робочому місці. Я пишаюся нашою компанією, я пишаюся вами і бажаю всім нам нових цікавих проектів і нових визначних досягнень. Адже що таке життя, як не шлях до нових досягнень?» — вітає команду Дмитро Литвин, директор з розвитку бізнесу.
 
«Я хочу привітати і подякувати всім співробітникам. Мені дуже приємно бачити поруч колег, з якими ми три роки тому починали. У нас не було розкрученого бренду, але були великі амбіції, віра в успіх і орієнтація на результат. Завдяки нашій концентрації на поставлених цілях, сьогодні у нас є впізнаване у світі українського бізнесу ім'я, хороша репутація і довіра наших партнерів. Ми надаємо послуги найбільшим телекомунікаційним компаніям України: 8 з ТОП-10 провайдерів Інтернет обрали WinTRADE партнером в області аутсорсингу. Ми не обмежилися тільки телекомом, а вийшли і на інші ринки. Ми співпрацюємо і з великим бізнесом, і з середнім, і зі стартапами. Маючи на старті тільки один майданчик аутсорсингового кол-центру (WinCALL стартував у Києві), ми додатково відкрили сайти в інших містах України, розвиваємо нові напрямки, щоб встигати допомагати нашим партнерам в тих бізнес-процесах, які вони нам довірили. Всі ці досягнення — результат наших з вами спільних дій! Ми створюємо нові робочі місця, ми допомагаємо нашим партнерам у розвитку їх бізнесу, ми ростемо і розвиваємося. Позаду — дуже важкий відрізок шляху, попереду — ще більше роботи, відкриттів і досягнень!» — каже Аліна Компанець, комерційний директор WinTRADE.
 
«Приємно усвідомлювати, що ми створюємо й розвиваємо в нашій країні абсолютно новий ринок послуг — ринок аутсорсингу бізнес процесів. Ми є не тільки першою компанією, піонерами на цьому ринку, ми — провідна компанія, ми задаємо темп. Результати нашої роботи не залишилися без уваги — нас наслідують наші конкуренти, але, незважаючи на це, саме наша компанія відзначена золотою нагородою «Лідер галузі».
Ми продовжуємо розширювати географію нашої діяльності і вже вийшли за межі України. Наступний крок — закріпити і розвинути цей успіх, стати постійним партнером для наших закордонних клієнтів. Нас не лякають високі вимоги їх стандартів. Зараз ми вже готові проявити свої, безумовно, сильні якості — лідерство, згуртованість, цілеспрямованість та інноваційність, щоб реалізувати свій потенціал на міжнародних ринках зі сформованими традиціями і сильною конкуренцією. Happy Birthday, WinTRADE!» — ділиться планами Костянтин Яковчук-Бесараб, директор з розвитку нових ринків.
 
Бажаємо WinTRADE ВРО і всім співробітникам благополуччя, вдосконалення та успіхів у всіх починаннях!


Представники WinTRADE на Outsourcing Forum 2013 Костянтин Яковчук-Бесараб та...
Представники WinTRADE на Outsourcing Forum 2013 Костянтин Яковчук-Бесараб та Аліна Компанець
Представники WinTRADE на Forum Call Center 2013 у Польщі Тетяна Барах та...
Представники WinTRADE на Forum Call Center 2013 у Польщі Тетяна Барах та Костянтин Яковчук-Бесараб
Учасники Forum Call Center 2012 у Польщі. Представники WinTRADE - Дмитро Литвин...
Учасники Forum Call Center 2012 у Польщі. Представники WinTRADE - Дмитро Литвин і Костянтин Яковчук-Бесараб.
Команда WinTRADE з міні-футболу на змаганнях "Бізнес Ліга 2012-2013"
Команда WinTRADE з міні-футболу на змаганнях "Бізнес Ліга 2012-2013"
Учасники майстер-класу "Аутсорсинг: ефективний діалог", організованого діловою...
Учасники майстер-класу "Аутсорсинг: ефективний діалог", організованого діловою газетою "Капітал" в рамках проекту «Особиста капіталізація»
Показ весільного вбрання на фестивалі “Лудинє-фест-2012”, спонсором якого була...
Показ весільного вбрання на фестивалі “Лудинє-фест-2012”, спонсором якого була компанія WinTRADE
Дмитро Литвин у Силіконовій долині
Дмитро Литвин у Силіконовій долині
Частки лідерів ринку від загального обороту лідерів ринку за українськими...
Частки лідерів ринку від загального обороту лідерів ринку за українськими проектами
Представники WinTRADE на iForum 2013: (зліва направо) Віктор Дементіївський,...
Представники WinTRADE на iForum 2013: (зліва направо) Віктор Дементіївський, Аліна Компанець, Юлія, Костянтин Яковчук-Бесараб, Юлія Гуздуп, Дана, Дмитро Литвин, Андрій Даєн
Капітан команди WinTRADE з міні-футболу Дмитро Литвин з кубком "Prestige Cup"...
Капітан команди WinTRADE з міні-футболу Дмитро Литвин з кубком "Prestige Cup" 15 турніру "Бізнес Ліга"
Головна навігація
Ми в мережі Інтернет
Наші клієнти
WinTRADE BPO

WinTRADE BPO – перша українська BPO компанія, що надає послуги аутсорсингу бізнес-процесів. Ключовими напрямками є аутсорсинг кол-центру, сервісні та інсталяційні роботи, аутсорсинг адміністративно-господарських послуг, та аутсорсинг IT.
Веб-сайт компанії:

Контакти
Дніпровська Набережна, 17а, 3 поверх
Київ, 02081, UA,
Телефони:
+380 (50) 382-30-01,
+380 (67) 224-48-86,
Ел. пошта: win_info@wintrade.ua
© WinTRADE 2013
Всі матеріали даного сайту є об'єктами авторського права.
Забороняється використання інформації без попередньої згоди правовласника.