WinTRADE

Повний комплекс аутсорсингових послуг для різних сфер бізнесу. Організація бізнес-процесів і підвищення їх продуктивності. Допомога в розвитку бізнесу і оптимізації витрат.

WinCALL

Всі послуги дзвінкового центру. Аутсорсинг телефонних продажів і обслуговування клієнтських дзвінків для різних сфер бізнесу в будь-якій географічній точці

WinSTALL

Якісне та своєчасне виконання сервісних та інсталяційних робіт будь-якої складності і терміновості.

WinRENT

Повний цикл обслуговування і забезпечення офісних та виробничих приміщень, оптимізація витрат на адміністративно-господарську діяльність.

WinIT

Високоякісні та економічно обгрунтовані послуги IТ аутсорсингу, підвищення продуктивності IT процесів та оптимізація витрат на них.

передзвоніть мені

Введіть в поле "Номер телефону" свій контактний номер і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

×

Задати питання он-лайн

×

Надіслати повідомлення

×

Mobile World Congress 2015 очима WinTRADE

Mobile World Congress 2015 очима WinTRADE
Mobile World Congress 2015 очима WinTRADE
09/03/2015
У Барселоні закінчилася одна із головних подій року в індустрії мобільного зв'язку - Mobile World Congress 2015.

Mobile World Congress - знаковий захід для професіоналів ринку, в рамках якого представники провідних компаній демонструють нові продукти, обговорюють актуальні технічні питання, нові тренди і висловлюють сміливі припущення про майбутнє мобільної індустрії. Традиційно в рамках події проходить церемонія нагородження Global Mobile Awards, де відзначаються основні досягнення та видатні персоналії галузі.

Цього року MWC відвідало понад 93 тис. осіб більш ніж із 200 країн, а великий вибір гаджетів і технічних рішень представили понад 2000 компаній. Команду WinTRADE на заході представляв Дмитро Литвин, директор з розвитку бізнесу компанії.

«Відвідування MWC для WinTRADE не випадковість: Конгрес допомагає зрозуміти основні тренди і почути думки провідних гравців сфер, що нас цікавлять. Нам, як великій аутсорсинговій компанії України, важливо розуміти, в якому напрямку будуть рухатися IT- та телеком-ринки в найближчі кілька років.

Крім новинок зі світу гаджетів і аксесуарів, провідні виробники обладнання та постачальники сервісів обговорювали технології наступного покоління високошвидкісної передачі даних і програмно-апаратного забезпечення для операторів зв'язку. У той час як в Україні мобільні оператори тільки приступили до тестування передачі даних у стандарті 3G, на MWC 2015 обговорювали мало не календарні плани переходу до зв'язку 5-го покоління.

Ще однією топ-темою став «інтернет речей» (Internet of Things; IoT). Те, що сучасні технології дозволять в найближчі роки підключити до інтернету все, не викликає сумнівів. Причому під словом «все» мається на увазі буквально все: автомобілі, телевізори, велосипеди, холодильники, електроплити, термостати, кавоварки, годинники, взуття, одяг. Інтернет речей - це як персональні пристрої, так і елементи інфраструктури, що дозволяють ефективніше вести міське господарство. Можливості, які дає IoT для людства, зараз навіть складно уявити в повній мірі.

Цікавими стали «софтові» павільйони, в яких були представлені платформи для розробки мобільних додатків, монетизації мобільного трафіку, спостереження та управління автотранспортом на підставі геопозиціонування, VoIP-додатки і сотні інших APP-ів, включаючи ігри та соціальні мережі.

Трендом є і питання персонального захисту та безпеки, що будується навколо мобільного телефону. Так, Лабораторія Касперського на MWC презентувала свій новий продукт Safe Kids - мобільний додаток, що призначений для забезпечення інформаційного захисту дітей, які користуються мобільним інтернетом, а кілька вендорів представили свої апаратні і програмні рішення, що дозволяють забезпечити повну приватність розмов і листування.

Незважаючи на те, що принципово нових технологій в цьому році на Конгресі представлено не було, запасу того, що можна далі розвивати й удосконалювати, ринку вистачить років на п'ять. І хоча представників України в цьому році на заході було вкрай мало, я вірю в технологічне майбутнє нашої країни і розраховую на співпрацю WinTRADE з провідними компаніями галузі», - поділився враженнями від побаченого Дмитро.

Детальніше про Mobile World Congress можна дізнатися на офіційному сайті заходу


Учасники майстер-класу "Аутсорсинг: ефективний діалог", організованого діловою...
Учасники майстер-класу "Аутсорсинг: ефективний діалог", організованого діловою газетою "Капітал" в рамках проекту «Особиста капіталізація»
Дмитро Литвин у Силіконовій долині
Дмитро Литвин у Силіконовій долині
Капітан команди WinTRADE з міні-футболу Дмитро Литвин з кубком "Prestige Cup"...
Капітан команди WinTRADE з міні-футболу Дмитро Литвин з кубком "Prestige Cup" 15 турніру "Бізнес Ліга"
Представники WinTRADE на Outsourcing Forum 2013 Костянтин Яковчук-Бесараб та...
Представники WinTRADE на Outsourcing Forum 2013 Костянтин Яковчук-Бесараб та Аліна Компанець
Представники WinTRADE на Forum Call Center 2013 у Польщі Тетяна Барах та...
Представники WinTRADE на Forum Call Center 2013 у Польщі Тетяна Барах та Костянтин Яковчук-Бесараб
Учасники Forum Call Center 2012 у Польщі. Представники WinTRADE - Дмитро Литвин...
Учасники Forum Call Center 2012 у Польщі. Представники WinTRADE - Дмитро Литвин і Костянтин Яковчук-Бесараб.
Показ весільного вбрання на фестивалі “Лудинє-фест-2012”, спонсором якого була...
Показ весільного вбрання на фестивалі “Лудинє-фест-2012”, спонсором якого була компанія WinTRADE
Команда WinTRADE з міні-футболу на змаганнях "Бізнес Ліга 2012-2013"
Команда WinTRADE з міні-футболу на змаганнях "Бізнес Ліга 2012-2013"
Частки лідерів ринку від загального обороту лідерів ринку за українськими...
Частки лідерів ринку від загального обороту лідерів ринку за українськими проектами
Представники WinTRADE на iForum 2013: (зліва направо) Віктор Дементіївський,...
Представники WinTRADE на iForum 2013: (зліва направо) Віктор Дементіївський, Аліна Компанець, Юлія, Костянтин Яковчук-Бесараб, Юлія Гуздуп, Дана, Дмитро Литвин, Андрій Даєн
Головна навігація
Ми в мережі Інтернет
Наші клієнти
WinTRADE BPO

WinTRADE BPO – перша українська BPO компанія, що надає послуги аутсорсингу бізнес-процесів. Ключовими напрямками є аутсорсинг кол-центру, сервісні та інсталяційні роботи, аутсорсинг адміністративно-господарських послуг, та аутсорсинг IT.
Веб-сайт компанії:

Контакти
Дніпровська Набережна, 17а, 3 поверх
Київ, 02081, UA,
Телефони:
+380 (50) 382-30-01,
+380 (67) 224-48-86,
Ел. пошта: win_info@wintrade.ua
© WinTRADE 2013
Всі матеріали даного сайту є об'єктами авторського права.
Забороняється використання інформації без попередньої згоди правовласника.